Tule mukaan

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Seurakuntamme kokoontumiset ovat avoimia, ts. kaikki seurakunnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita kuuntelemaan ja näkemään, kokemaan ja tutustumaan seurakuntaelämään ja seurakunnan ihmisiin sekä siellä pidettäviin tilaisuuksiin.

Seurakunnan toimintaa pyörittää enimmäkseen seurakunnan oma väki, mutta vierailijoita on käynyt myös muista seurakunnista. Toivotamme erityisesti vasta uskoontulleen, mutta vielä seurakuntaan kuulumattoman, lämpimästi tervetulleeksi seurakunnan keskelle, tutustumaan seurakuntalaisiin ja näin samalla kaikessa rauhassa miettimään seurakuntaan liittymistään. Mikäli uskoontullut haluaa liittyä seurakuntaan, kehotamme ottamaan yhteyttä seurakunnan vanhimmistoon. Seurakuntaan liitytään uskoontulon ja kasteen kautta.

Toimintaan mukaan!

Toiminta seurakunnassamme  on hyvin monimuotoista ja siihen pääsee helposti mukaan. Lisäksi vanhimmiston kanssa yhteistyössä jokainen seurakuntalainen voi vielä ideoida ihan uutta ja aloittaa uuden toiminnon. Oman idean toteuttamiseen kannattaa kysyä muitakin halukkaita mukaan.
Tutustu eri toimintamuotoihin ja talkootyöhön. Ota sitten yhteyttä vanhimmistoon.


Haluaisin palvella

Ota rohkeasti yhteyttä seurakunnan vanhimpiin tai työmuodon vastuuhenkilöihin kertomalla kiinnostuksestasi, niin voitte keskustella asiasta enemmän. Alla on luettelo, jota voit hyödyntää, kun pohdit, mitä kaikkea voisit tehdä.