Sanan ja rukouksen illat tiistaisin

Rukousillat alkavat lyhyellä Raamatun opetuksella, joka on tietoa rukouksesta sekä kehotusta ja rohkaisua rukoilemiseen.
Uskomme rukouksen voimaan ja siihen, että Jumala lupaustensa mukaisesti todella kuulee rukoukset. Rukousillassa jokaisella on mahdollisuus rukoilla ääneen useampiakin kertoja.
Rukoilemme oman kotikuntamme Karstulan ja sen asukkaiden puolesta sekä monien ajankohtaisten asioiden, mm. seurakunnan toiminnan, lähetystyön, Israelin ja maailmanpolitiikan sekä oman maamme ja sen esivallan puolesta.

Paavali rohkaisi Timoteusta, Ensimmäinen Timoteuskirje, luku 2 ja jakeet 1-4
”Kehotan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuninkaiden ja kaikkien johtavassa asemassa olevien puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikin tavoin hurskaasti ja kunniallisesti. Se on hyvää ja mieluista Jumalalle, meidän pelastajallemme, joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden.”

Rukousilloissa rukoilemme myös henkilökohtaisesti jätettyjen asioiden puolesta. Tahdomme siunata toinen toistamme, iloita iloitsevan kanssa, lohduttaa murheissa sekä tukea elämän koettelemuksissa ja kärsimyksissä.
Ns. sopimusrukouksen tehokkuus, vaikuttavuus ja voima perustuvat Jeesuksen omiin sanoihin ja lupaukseen Matteuksen evankeliumi, luku 18 ja jakeet 19 ja 20 ”Vielä Minä sanon teille: jos kaksi teistä maan päällä sopii keskenään mistä asiasta tahansa, että he sitä anovat, he saavat sen Minun Isältäni, joka on taivaissa. Sillä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä Minä olen heidän keskellään.”

Rukousvastaukset rohkaisevat esirukoustyössä, kun nähdään, kuullaan ja koetaan, että Jumalan mielen mukaisella rukouksella on vaikuttavuutta. Niinpä rukousilloissa rukousvastaukset usein innoittavat myös yhteiseen ylistykseen ja kiitokseen.

Mikäli haluat, että huomioimme asiasi ja rukoilemme myös sinun pyyntösi puolesta, ota yhteyttä seurakuntalaisiimme tai lähetä rukouspyyntösi sähköpostitse: toimisto(at)karstulahelluntai.fi

Israel-rukousilta

Israel-aiheisessa rukousillassa on tarkoitus osallistua ympäri maailmaa kokoontuvien seurakuntien, ryhmien ja yksityishenkilöiden kanssa rukoilemaan ja paastoamaan Israelin puolesta Jesaja 62 luvun mukaan.
Tässä maailmanlaajuisessa rukousprojektissa esirukoilijat liittyvät yhteiseen rukoukseen myös Israelia ja Lähi-itää koskevissa ajankohtaisissa asioissa.