Musiikkityö

Kuorotoiminta
Seurakuntamme kuoro järjestää musiikkipainotteisia, evankelioivia tilaisuuksia mm. Sanoin & Sävelin -nimikkeellä seurakunnan rukoushuoneella ja myös muualla. Kuoro palvelee seurakuntaa pianon tai bändin (basso, rummut ja koskettimet) säestyksellä erilaisissa kokouksissa ja juhlissa.
Kuoroharjoituksia pidetään tarpeen tullen periodimaisesti. Harjoituksissa valmistellaan uutta materiaalia tuleviin tilaisuuksiin, kerrataan vanhaa ja kannetaan työtä rukouksin. Yleisimmät harjoituspäivät ovat perjantaisin.
Kuoron yksi tehtävä on lauluillaan johtaa seurakuntaa ylistykseen! Kuoro on laulattanut uusia ylistyslauluja seurakuntalaisille. Myös seurakunnalle ”uusia” Hengellisen laulukirjan lauluja sekä Laulun Aika -laulukirjan lauluja ollaan opeteltu. Musiikin tehtävänä on myös innoittaa, rohkaista, lohduttaa kuulijaa ja julistaa evankeliumia!

Solistit, ryhmät
Seurakuntamme solistit mm. laulaja-evankelista Paavo Pihlainen ovat palvelleet tilaisuuksissa esilaulajina ja solisteina tuoden oman hengellisen panoksensa seurakunnalle, katso www.pihlaiset.com.
Erilaiset pienet lauluryhmät ja kokoonpanot ovat toimineet tarpeen tullen esim. hoivayksiköissä ja kotikokouksissa.

Säestäjät
Seurakunnassamme on useampia säestäjiä, jotka hoitavat pianolla tai muilla soittimilla yhteislaulujen säestyksen tilaisuuksissa.

Lasten musiikkityö
Lapset ovat osallistuneet erilaisiin juhliin laulamalla solisteina tai ryhmässä bändin tai pianosäestyksen kanssa. Myös erilaiset soitinesitykset ovat juhlissa mukana. Kesäleireillä lauletaan paljon bändin säestyksellä!
Tarkempaa tietoa löydät aiheesta lapsi- ja nuorisotyön alta.

TULE ROHKEASTI MUKAAN, SINUA TARVITAAN!
Tapahtumien ja harjoituksien ajankohdista löydät tarkemmin tietoa paikallislehdestä ja srk:n nettisivujen kalenterista.
Onko sinulla uusi idea tai oletko kiinnostunut esim.
• yhteislaulusäestyksistä pianolla tms.
• kuorolaulusta
• lasten tai nuorten musiikkihommista
• muusta musiikkiin liittyvästä?