Lähetystyö

Olemme kannattaneet FIDA International ry:n ja Elämä ja Valo -järjestön yhteistyössä tekemää lähetystyötä romanien keskuudessa Ukrainan Karpaateilla ja Valko-Venäjällä. Tässä Yhdelle vähimmistä -työssä johtajapariskuntana toimii Jura ja Irina Juzepchuk. Saamme tietoa Yhdelle vähimmistä -työstä Veikko ja Kirsi Hekkalan kautta, jotka pitävät seurakuntaamme yhteyttä uutiskirjein sekä Karstulassa vierailemalla.

Tuemme säännöllisesti oman seurakuntamme jäsentä, Mirva Muhosta Lontoossa, jossa hän toimii lähetystyössä YWAM (Youth With A Mission eli Missionuoret) järjestöstä käsin. Missionuoret on kansainvälinen kirkkokuntiin sitoutumaton kristillinen lähetysjärjestö, joka toimii yli seurakuntarajojen. Missionuoret on perustettu vuonna 1960 ja järjestön tavoite oli silloin saada nuoret mukaan lyhytaikaisille lähetysmatkoille (Wikipedia).

Satunnaisesti mahdollisuuksien mukaan tuemme myös muita lähetystyön muotoja.

Lähetyskahvit

Kaikki ovat tervetulleita “Lähetyskahveille”, joita pidetään silloin tällöin, tavallisimmin päiväaikaan jonkun seurakuntalaisen kotona tai rukoushuoneella. Lähetyskahvit kokoavat lähetysystävät yhteen rukoilemaan lähetystyön ja lähettien puolesta sekä huomioimaan erityisesti lähetystyön tarpeet. Kahvitilaisuudessa koottu rahalahja kohdennetaan lähetystyöhön.