Lähetystyö

Kannatamme taloudellisesti FIDA International ry:n ja Elämä ja Valo -järjestön yhteistyössä tekemää lähetystyötä romanien keskuudessa Ukrainan Karpaateilla ja Valko-Venäjällä. Kannatamme säännöllisesti FIDA International ry:n kautta (www.fida.info) Ukrainan Yhdelle vähimmistä -työn johtajapariskuntaa Juri ja Irina Juzeptshukia Ukrainan Kalinkovitschissa. Saamme tietoa Yhdelle vähimmistä -työstä Veikko ja Kirsi Hekkalan kautta, jotka pitävät seurakuntaamme yhteyttä uutiskirjein sekä Karstulassa säännöllisesti vierailemalla.

Lisäksi tuemme oman seurakuntamme jäsentä, Mirva Muhosta Lontoossa, jossa hän toimii lähetystyössä YWAM (Youth With A Mission eli Missionuoret) järjestöstä käsin. Missionuoret on kansainvälinen kirkkokuntiin sitoutumaton kristillinen lähetysjärjestö, joka toimii yli seurakuntarajojen. Missionuoret on perustettu vuonna 1960 ja järjestön tavoite oli silloin saada nuoret mukaan lyhytaikaisille lähetysmatkoille (Wikipedia).

Lähetyskahvit

Kaikki ovat tervetulleita “Lähetyskahveille”, joita pidetään tavallisimmin kerran kuukaudessa päiväaikaan jonkun seurakuntalaisen kotona tai rukoushuoneella. Lähetyskahvit kokoavat lähetysystävät yhteen rukoilemaan lähetystyön ja lähettien puolesta sekä huomioimaan erityisesti lähetystyön tarpeet.
Kahvitilaisuudessa koottu rahalahja kohdennetaan lähetystyöhön.