Erilaiset kodeissa kokoontumiset

Kotirukouskokoukset

Pääpaino on yhteisessä rukouksessa. Näissä, kuten Sanan ja rukouksen illoissakin, rukoillaan rukoiltavaksi jätettyjen asioiden puolesta, siunataan toinen toistamme, iloitaan iloissa, lohdutetaan murheissa sekä tuetaan toisiamme elämän koettelemuksissa.

Raamattupiiri ja Ilosanomapiiri

Ovat pienryhmiä, jotka ovat innostuneet Raamatusta. Raamattupiiriin ja Ilosanomapiiriin on tervetullut jokainen, vaikkei uskonasiat olisikaan vielä tuttuja. Raamattupiirit tarjoavat oivaltavia hetkiä Raamatun parissa!
Raamattupiiri
Luetaan porukalla Raamattua ja yhdessä mietitään kunkin Raamatun kohdan kontaktipintaa omaan elämään ts. Raamatun merkitystä elämän suunnan näyttäjänä ja Raamatun käytännöllisyyttä uskovan arkeen ja juhlaan.
Ilosanomapiiri
On hiukan “erilainen” Raamattupiiri. Raamattua luetaan yhdessä ja hyödynnetään kirjailija Mailis Janatuisen kehittämää menetelmää, missä käytetään valmiita kysymyksiä herättämään ajatuksia ja keskusteluja, www.ilosanomapiiri.fi

Lähetyskahvit

Kaikki ovat tervetulleita “Lähetyskahveille”, joita pidetään silloin tällöin, tavallisimmin päiväaikaan jonkun seurakuntalaisen kotona tai rukoushuoneella. Lähetyskahvit kokoavat lähetysystävät yhteen rukoilemaan lähetystyön ja lähetystyöntekijöiden puolesta sekä huomioimaan erityisesti lähetystyön tarpeet. Kahvitilaisuudessa koottu rahalahja kohdennetaan lähetystyöhön.