Puheet&Radio

Puheet

Seurakunnassa pidettäviä Raamatun opetuspuheita (ns. Raamattutunteja) sekä seurakunnan tilaisuuksissa vierailevien julistajien puheita säilytetään asianosaisen luvalla netissä muutamia kuukausia. Kaikkia puheita ei siis äänitetä.
Jos haluat säilyttää tietyn puhujan puheen, ole hyvä ja tallenna se omalle koneellesi. Puheet löytyvät päivämäärän ja nimen mukaan.

Radio

Teemme radio-ohjelmia JÄRVIRADION taajuuksille. Karstulan kuuluvuusalueena on Pylkönmäki 90.5 MHz. Ohjelmat koostuvat pääosin musiikista ja haastatteluista, joissa kerrotaan, miten raamatullinen usko on syntynyt eri ihmisten elämässä sekä miten usko on vaikuttanut arjen valintoihin ja päätöksiin sekä yleensä elämiseen. Tulevista radio-ohjelmista ilmoitellaan seurakunnan nettisivuilla.


Maanantaina, kerran keväällä ja syksyllä, klo 18.00 - 20.00

kuuluu Järviradion HENGELLINEN ILTA -puhelinkontaktiohjelma, jossa Karstulan ja Kyyjärven helluntaiseurakunnan edustajat keskustelevat lyhyen alustuksen jälkeen valitsemastaan aiheesta.
Ohjelman aikana kuuntelijoilla on mahdollisuus soittaa ohjelmaan ja kertoa aiheen herättämiä ajatuksia ja mielipiteitä.
Ohjelman aikana on mahdollisuus soittaa myös rukous- ja sielunhoitopuhelimeen.


Tiistaina, kerran keväällä ja syksyllä, klo 18 - 18.30

kuuluu Järviradion HYVÄN SANOMAN HETKI -ohjelma, jossa eri henkilöt kertovat musiikin lomassa omasta elämästään ja Jumalan kohtaamisesta.


Perjantaina, kerran keväällä ja syksyllä, klo 7:05 - 7:15

kuuluu Järviradiossa noin 10 minuutin mittainen AAMUHARTAUS.