Heijastuksen konsertissa “leipää ja suolaa” sanoin ja sävelin

Heijastus-lauluryhmällä on monipuolinen ohjelmisto.
Tapio Nousiaisen runoja lausuvat Pasi ja Tuula Parkkila.

Keuruulainen Heijastus-lauluryhmä esiintyy 9. huhtikuuta pääsiäispäivänä Karstulan helluntaiseurakunnassa. Neliäänisesti laulava ryhmä on vuosien varrella esiintynyt helluntaiseurakuntien tilaisuuksien lisäksi kirkoissa, vanhainkodeissa ja yhteiskristillisissä tilaisuuksissa.

Ryhmän juuret juontavat vuoteen 2006, jolloin se alkoi esiintyä kvartettina. Tuolloin ryhmää säesti diplomiurkuri Matti Pesonen. Tällä hetkellä laulajia on seitsemän, ja säestäjänä toimii pianonsoitonopettaja Riikka Nokelainen.

Lauluvalikoimaan kuuluu kauneimpia hengellisiä lauluja monelta eri vuosikymmeneltä ja useilta eri tekijöiltä kuten Petri Laaksoselta, Lasse Heikkilältä, Mika Piipariselta ja Pekka Simojoelta. Osaan lauluista ryhmän jäsenet Juhani Vuorinen ja Matti Pesonen ovat tehneet oivaltavia sovituksia.

Ryhmä koostuu kolmesta sopraanosta, altosta, kahdesta tenorista ja bassosta. Äänenmuodostukseen he ovat saaneet koulutusta mm. CVT-tekniikan (kokonaisvaltainen äänenkäyttö) kursseilla.

Heijastus esittää Karstulassa monipuolisen lauluvalikoiman lisäksi koskettavia psalmirunoja Tapio Nousiaisen kirjasta Leipää ja suolaa. Runoja lausuvat Tuula ja Pasi Parkkila. Ohjelmakokonaisuuden nimi onkin Leipää ja suolaa sanoin ja sävelin.

Konserttiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!