Evankeliumin iloa Karstulassa

Karstulassa järjestetään hengelliset kesäjuhlat 7.–10.7. Tapahtumapaikkoina toimivat yhtenäiskoulu, Kopeskaari ja Helluntaiseurakunnan rukoushuone. Juhlissa on vahvasti esillä evankeliumin ilosanoma, jota julistetaan sanoin ja sävelin. Päävieraana juhlilla on Gospel First International -lähetysjärjestössä toimiva pariskunta Serena ja Arto Boa sekä musiikissa oman paikkakunnan muusikkopariskunta Ulla ja Paavo Pihlainen. Saamme kuulla Boan vahvaa ja värikästä julistusta sekä Paavon elämänläheistä tulkintaa Ullan säestyksellä.

Evankeliumia julistetaan siellä, missä ovet aukeavat, olipa kyseessä pieni Suomen taajama, Ugandan ja Kongon rajalla sijaitseva 80 000 pakolaisen leiri tai suuri stadion Lahoressa, Pakistanissa. “Jokainen sielu on kallisarvoinen Herralle, Jeesuksen veren hinta”, sanoo järjestön perustaja ja evankelista Arto Boa. Työtä tehdään aina yhteistyössä paikallisten seurakuntien kanssa. Uskoon tulleet ihmiset ohjataan jälkihoitoon, jotta he löytävät paikkansa paikallisissa seurakunnissa. Näin työ kantaa pysyvää hedelmää.

Erikoisella tavalla Jumala on avannut ovia niin Suomessa kuin ympäri maailmaa. Vaikka monet ajattelevat, että katukokoukset, evankeliointi ja julistustapahtumat ovat vanhanaikaisia tapoja tavoittaa ne, jotka eivät ole uskossa, niin Gospel First ei ajattele niin — Sanaa julistetaan eri puolilla maailmaa ja Suomea, ja ihmiset löytät Vapahtajan. Järjestö on työskennellyt monissa maissa, mm. Italiassa, Virossa, Venäjällä, Pakistanissa, Ugandassa ja Tansaniassa. Maapallollamme on enemmän ihmisiä kuin koskaan ja heistä suurin osa on alle 30-vuotiaita — näille ihmisille evankeliumi ei ole hyvä uutinen, jos he eivät koskaan kuule sitä! Siksi ilosanomaa pitää ja kannattaa edelleen kertoa.