Erämaan siunaus

Niin kuiva halkeileva maa, niin karu ja autio, mutta kuivasta halkeilevasta maasta nousee pieni hento vihreä taimi. Uusi elämä, uuden paremman toivo, ja mitä näenkään, kädet ihanat suojelevat tuon hennon kasvun molemmin puolin, hellien ja hoivaten tuota hentoa kasvua varjellen. Ei helle, eikä kuivuus tuo näännyttävä polte voi tuhota pientä alkua, kun nuo taivaalliset kädet ympäröivät tuota hentoa tainta. 

Sinä olet kuin tuo taimi, erämaan kuivuuden kokenut ja monesti olet ajatellut, ei näin pieni ja ja hento voi kestää tätä poltetta, joka uhkaa tukahduttaa ja tuhota kaiken kasvun. 

Katselen noita käsiä tuon pienen hennon taimen ympärillä. Niin suojaavat, niin täydelliset suojaamaan ja varjelemaan noilta tuhoavilta voimilta. Nuo kädet ovat Jeeuksen kädet, jotka suojaavat sinun koko elämäsi, sinun vaelluksesi. Sinun suojanasi nuo iankaikkiset kädet, niin sinä selviät ja sinun kasvustosi saa ravintoa, vahvistuu ja virvoittuu hänen rakkautensa ympäröimänä. Sinä saat nähdä ja huomata kuinka sinä vahvistut. Jumalan rakkaus on sinun voimasi joka virvoittaa sinua myös sinun elämäsi kuivissa erämaissa.

Heli Heinonen