Tule mukaan

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Seurakuntamme kokoontumiset ovat avoimia, ts. kaikki seurakunnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita kuuntelemaan ja näkemään, kokemaan ja tutustumaan seurakuntaelämään ja seurakunnan ihmisiin sekä siellä pidettäviin tilaisuuksiin.

Seurakunnan toimintaa pyörittää enimmäkseen seurakunnan oma väki, mutta myös muiden seurakuntien jäseniä on osallistunut toimintaan. Toivotamme erityisesti vasta uskoontulleen, mutta vielä seurakuntaan kuulumattoman, lämpimästi tervetulleeksi seurakunnan keskelle, tutustumaan seurakuntalaisiin ja näin samalla kaikessa rauhassa miettimään seurakuntaan liittymistään. Mikäli uskoontullut haluaa liittyä seurakuntaan, kehotamme ottamaan yhteyttä seurakunnan vanhimmistoon. Seurakuntaan liitytään uskoontulon ja kasteen kautta.

Toimintaan mukaan!

Toiminta seurakunnassamme  on hyvin monimuotoista ja siihen pääsee helposti mukaan. Lisäksi vanhimmiston kanssa yhteistyössä jokainen seurakuntalainen voi vielä ideoida ihan uutta ja aloittaa uuden toiminnon. Oman idean toteuttamiseen kannattaa kysyä muitakin halukkaita.
Tutustu eri toimintamuotoihin ja talkootyöhön. Laita sitten viestiä sähköpostiin toimisto(at)karstulahelluntai.fi


Haluaisin palvella

Ota rohkeasti yhteyttä kertomalla kiinnostuksestasi.
Ilmoittautumisesi ei ole sitova, vaan sen saatuaan yhteyshenkilö tai seurakunnan vanhimmiston jäsen ottaa sinuun yhteyttä niin, että voitte keskustella asiasta enemmän.

Laita sähköpostia osoitteeseen toimisto(at)karstulahelluntai.fi ja kerro viestissä halustasi palvella. Alla on luettelo jota voit hyödyntää, kun pohdit, mitä kaikkea voisit tehdä. Muista laittaa viestiin omat yhteystietosi.