Naisten illat

Naisten illat

Naisten iltoja pidetään yhteistyössä ja mahdollisuuksien mukaan vuorotellen helluntai- ja vapaaseurakunnassa. Syksyllä 2017 taas jatketaan yhdessä eteenpäin, seuraa ilmoittelua nettisivuilla ja paikallislehdessä!

”Sydämellä ajatus Jeesuksen antamasta esimerkistä uskovien keskinäisestä rakkaudesta, yhteydestä ja rakentumisesta”.

Naisten illat ovat kaikille naisille avoimia kokoontumisia rukoushuoneen tiloissa. Muualla kokoontumisesta ilmoitetaan aina erikseen. Illat tarjoavat mahdollisuuksia naisten keskinäisen yhteyden kokemiseen ja yhteiseen rakentumiseen sekä henkilökohtaiseen kasvuun näiden kautta. Iltojen tarkoitus on toimia rohkaisevina, lohduttavina, kantavina ja avointa yhteyttä korostavina.

Ohjelmassa on toisinaan alustuksia, teemoja tai vierailijoita, toisinaan hyvin vapaamuotoista keskustelua ja yhdessäoloa. Yhteiset laulu- ja rukoushetket ovat tärkeä osa iltojen sisältöä.

Naisten illoista ilmoitellaan kotisivuilla ja paikallislehdessä.

Tule mukaan ja tuo ystäväsikin!
Yhdyshenkilönä Henna Alanen, 041 5466652

 

Naistenpäivät

Naistenpäiviä järjestetään harvakseltaan ja ne ovat pääsääntöisesti viikonlopulle ajoittuvia muutaman tunnin naisten yhteyttä tukevia iltapäivähetkiä. Mukana ohjelmassa mm. alustuksia, musiikkia, tarjoilua, rukousta, yhdessäoloa, joskus erilaisia teemoja…

Porukalla ja kimppakyydein käydään myös muiden seurakuntien järjestämissä naisten päivissä mahdollisuuksien mukaan!