Musiikkityö

MUSIIKKITYÖ

KUOROTOIMINTA
Seurakuntamme kuoro palvelee järjestämällä musiikkipainotteisia, evankelioivia tilaisuuksia Sanoin & Sävelin -nimikkeellä noin kerran kuukaudessa seurakunnassa ja myös srk:n ulkopuolella. Kuoro on palvellut seurakuntaa erilaisissa kokouksissa ja juhlissa, säännöllisesti ehtoollisjuhlassa.
Kuoroharjoituksia pidetään tarpeen tullen periodimaisesti. Harjoituksissa valmistellaan uutta materiaalia tuleviin tilaisuuksiin, kerrataan vanhaa ja kannetaan työtä rukouksin. Yleisimmät harjoituspäivät ovat joko maanantai tai torstai.
Kuoron eräs tehtävä on lauluillaan johtaa seurakuntaa ylistykseen! Kuoro on laulattanut uusia ylistyslauluja seurakuntalaisille. Myös seurakunnalle ”uusia” Hengellisen laulukirjan vanhoja lauluja ollaan opeteltu. Musiikin tehtävänä on myös innoittaa, rohkaista, lohduttaa, muistuttaa kuulijaa ja julistaa evankeliumia!

SOLISTIT
Useat seurakuntamme solistit ovat palvelleet kokouksiemme tilaisuuksissa esilaulajina ja solisteina tuoden oman hengellisen panoksensa seurakunnalle. Seurakuntamme on tehnyt yhteistyötä solistien kautta musiikin suhteen myös Tv7:n, JärvirADION JA RADIO DEIN KANSSA.
Erilaiset pienet lauluryhmät ja kokoonpanot ovat toimineet tarpeen tullen esim. sairaalahartauksissa ja kotikokouksissa.

LASTEN MUSIIKKITYÖ
Lasten musiikkityö on intensiivisintä kesäleirillä, kun päivittäin lauletaan useasti yhdessä lapset ja aikuiset suurena leirikuorona opetellen uusia lauluja ja samalla oppien uusia asioita Taivaan Isästä. Myös pyhäkouluissa ja toimintakerhoissa musiikilla on oma tärkeä paikkansa.
Lapset ovat osallistuneet erilaisten juhlien musiikkitarjontaan.
Lasten soitinesitykset (piano, huilu, viulu), soololaulut, ryhmälaulut ovat antaneet oman värinsä juhliin. Esimerkkinä juhlista ovat mm. isänpäiväjuhla, joulujuhla ja äitienpäiväjuhla.
Lasten bänditoiminta on uusin toimintamuoto. Seurakunnan omistamat rummut ovat saaneet käyttöä tauon jälkeen! Bändissä laulaa lapsisolisteja ja osan soittimista hoitaa lapset. Lasten bändin päävastuu on Lasten toimintailta -nimisissä tapahtumissa, mutta myös muissa srk:n juhlissa.

TULE MUKAAN ROHKEASTI, SINUA TARVITAAN!
Oletko kiinnostunut esim.:
• yhteislaulusäestyksistä pianolla tms.
• kuorolaulusta
• lasten musiikkihommista
• nuorten musiikkihommista
• muusta musiikkiin liittyvästä?

Ideoita otetaan vastaan!