Leirit

Seurakunta järjestää mahdollisuuksien mukaan kesäleirejä eri-ikäisille lapsille ja nuorille joko omana toimintana tai yhteistyössä muiden seurakuntien kanssa. Leirejä on pidetty alle kouluikäisille perheleirin teemalla, alakouluikäisille omana leirinä sekä yli 12-vuotiaille nuorille viime vuosina yhteistyössä Saarijärven ja Viitasaaren helluntai- ja vapaaseurakuntien kanssa.

Alakoululaisten kesäleirit: 

Leirielämää eli      Uusia kokemuksia                   Tuttuja juttuja ja leiriperinteitä                    Iltanuotiot                Pelit ja leikit                  Kädentaidot                 Musahetkiä

Opetushetkiä Raamatusta             Hyvää ruokaa            Karkkikiska          Uintia ja saunomista

Yhteyttä kavereiden ja tietysti Taivaan Iskän kanssa 🙂        Näytelmiä

Jees -leirilehti           Yllätyksiä         Hauskaa yhdessäoloa!

Lasten leiripalautteita:

Parasta oli: ” Uiminen”, ”Kavereiden kanssa oleminen”, ”Tikunryöstö”, ”Raamis -hetket”, ”Yhdessä oleminen”, ”Uusiin ystäviin tutustuminen”, ”Toiminta”

Mitä opin: ”Lisää Raamatusta”, ”Jeesus on tärkeä”, ”Salkopallon pelaamista”, ”Että yhdessä olemme enemmän”, ”Seurakunnasta”, ”Hengen hedelmistä”, ”Kaikkea tärkeää”, ”Eri värien tarkoituksista”

Terveisiä vetäjille: ”Kiitti ihanasta leiristä”, ”Oli tosi hauskaa tänäkin leirillä ja mielelläni tulen uudelleen”, ”Perunasoselaatikko oli tosi hyvää”, ”Oli kiva nukkua aitassa”, ”Laulut oli kivoja”, ”Leirilahja oli ihana”, ”Mukava leiri, mutta vapaa-aikaa enemmän!”, ”Kiitos leirin pitäjille”

Alle kouluikäisten minileirit:

Suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen päiväleirinä. Viimeisimmän minileirin ohjelmassa oli mm. matka ”Jeesuksen jalanjäljissä”,  yhteisiä leikkejä, ruokailut, toimintapisteitä lapsille, ”Rauhan Kahvila” aikuisille, muskari -hetki, nukketeatteria, ym.

YLEISTÄ LEIREISTÄ

Leireily on hyvä mahdollisuus uusien ystävyyssuhteiden luomiseen ja entisten vahvistamiseen. Leireillä lapsi saa uusia kokemuksia ja elämyksiä, mukavia yhdessäolon hetkiä turvallisessa ympäristössä ja mahdollisuuden harjoitella leirielämän taitoja. Niin pienet kuin isotkin leiriläiset ovat pienen hetken kuin yhtä perhettä, ja saavat ikimuistoisia kokemuksia leirielämästä. Lähes joka vuosi leirille osallistuu lapsia myös muista kunnista. Lapsi voi käydä leirillä myös kotoa käsin. Leirillä majoittautuvat yöpyvät aitoissa, omissa teltoissa tai sisätiloissa.Leireillä työskentelee vapaaehtoisia aikuisia ja nuoria, osa ohjaajina, valvojina, toimintojen vetäjinä, keittiössä, ensiavussa, jne. Seurakunta on vakuuttanut leiriläiset.

Lastenleiri järjestetään vuosittain kesällä.

 

Mukavaa ensi kesäleirin odotusta! Leirillä nähdään!