Erilaiset kodeissa kokoontumiset

Kotirukouskokoukset

Pääpaino on yhteisessä rukouksessa. Kuten Sanan ja rukouksen -illoissa, rukoillaan puhelimitse, kirjeitse ja henkilökohtaisesti jätettyjen asioiden puolesta, siunataan toinen toistamme, iloitaan iloissa, lohdutetaan murheissa sekä tuetaan toisiamme elämän koettelemuksissa.

Raamattupiiri- ja Ilosanomapiiri

Ovat pienryhmiä, jotka ovat innostuneet Raamatusta. Raamattupiiriin ja Ilosanomapiiriin on tervetullut, vaikkei uskonasiat olisikaan vielä tuttuja. Raamattupiirit tarjoavat oivaltavia hetkiä Raamatun parissa!
Raamattupiiri
Luetaan porukalla Raamattua ja yhdessä mietitään kunkin tekstin kontaktipintaa omaan elämään ts. Raamatun merkitystä elämän suunnan näyttäjänä ja Raamatun käytännöllisyyttä uskovan arkeen ja juhlaan.
Ilosanomapiiri
On hiukan “erilainen” Raamattupiiri. Raamattua luetaan yhdessä ja hyödynnetään kirjailija Mailis Janatuisen kehittämää menetelmää, eli käytetään valmiita kysymyksiä ajatuksia ja keskusteluja herättämään, www.ilosanomapiiri.fi

Lähetyskahvit

Kaikki ovat tervetulleita “Lähetyskahveille”, joita pidetään tavallisimmin kerran kuukaudessa päiväaikaan jonkun seurakuntalaisen kotona tai sitten isommissa merkeissä rukoushuoneella. Lähetyskahvit kokoavat lähetysystävät yhteen rukoilemaan lähetystyön ja -työntekijöiden puolesta sekä huomioimaan erityisesti lähetystyön tarpeet. Kahvitilaisuudessa koottu rahalahja kohdennetaan lähetystyöhön.

English bible study group

Have you ever wanted to be part of a group where relationship and Bible study are central? Well, welcome to the dynamic adult group. And really, you do not have to have a PhD or belong to a particular denomination.