Elintarvikejako ja ruokailu

Maanantaisin seurakunnassamme on klo 11 ruokailu ja elintarvikejako. Tilaisuudessa tarjoamme perinteistä kotiruokaa jälkiruokakahvin kera.
Ruokailu on ilmainen, pidämme kuitenkin pöydällä vapaaehtoisen maksun varalle laatikkoa. Kaikki ovat tervetulleita.
Ruokailun jälkeen jaamme elintarvikkeet, jotka ovat kaupoista saatuja ylijäämätuotteita. Huolehdimme elintarvikkeiden pakastamisesta ja kylmäketjun säilymisestä jotta elintarvikkeet ovat maanantaisin jaettavaksi kelpaavia.
Ruokailemaan ovat kaikki tervetulleita ja toivomme että mukanasi olisi oma pussi elintarvikkeiden kotiin viemistä varten.
Aloitamme tilaisuuden klo. 11.00 hartaushetkellä joka kestää noin 20 minuuttia, tämän jälkeen syödään ja jaetaan elintarvikkeet ruokailijoiden kesken. Olemme halutessasi valmiita rukoilemaan puolestasi ja keskustelemaan kanssasi. Olet sydämellisesti tervetullut tähän matalankynnyksen tilaisuuteemme.

EU-ruokapakettien jako

Seurakunnassamme suoritetaan EU-ruoka-apupakettien jako 2-4 kertaa vuodessa. Jakotilaisuuksista ilmoitetaan erikseen seurakunnan tilaisuuksissa, kauppojen ilmoitustauluilla ja seurakunnan ilmoituksissa paikallislehdessä.
Tilaisuuden alussa pidetään lyhyt hartaus ja usein on tarjolla myös kahvit. Ruokatarvikkeet jaetaan valmiiksi pakatuissa pusseissa. Ruoka-apua voi hakea kuka tahansa. Pussit jaetaan talouskohtaisesti. Hakijoita pyydetään ilmoittamaan taloudessa asuvien henkilöiden määrä, mutta muita tietoja ei kerätä. EU-ruoka-apupaketin saa niin usein kun sellaisen hakee, riippumatta siitä onko paketin saanut jo aikaisemmin samasta tai jostakin toisesta jakopaikasta.