Elintarvikejako ja ruokailu

Maanantaisin on  elintarvikejako ja mahdollinen ruokailu. Tarjoamme perinteistä kotiruokaa jälkiruokakahvin kanssa. Ruokailu on ilmainen, pidämme kuitenkin laatikkoa pöydällä vapaaehtoista maksua varten.
Aloitamme tilaisuuden klo 12 hartaushetkellä, joka kestää noin 20 minuuttia. Sen jälkeen on mahdollinen ruokailu ja mahdollisuus ottaa mukaansa valmiiksi pakattu elintarvikepussi. Pussin sisältö on koottu kaupoista saaduista ylijäämätuotteista. Huolehdimme elintarvikkeiden pakastamisesta ja kylmäketjun säilymisestä, jotta elintarvikkeet ovat maanantaisin jaettavaksi kelpaavia.
Olemme tarvittaessa valmiita myös rukoilemaan puolestasi ja keskustelemaan kanssasi. Olet sydämellisesti tervetullut tähän matalan kynnyksen tilaisuuteemme.

EU-ruokapakettien jako

EU-ruoka-apupakettien jako on 2-4 kertaa vuodessa. Jakotilaisuuksista ilmoitetaan erikseen seurakunnan tilaisuuksissa ja muissa ilmoituksissa, kuten paikallislehdessä ja netissä.
Tilaisuuden alussa pidetään lyhyt hartaus ja usein tarjotaan myös kahvit. Ruokatarvikkeet jaetaan valmiiksi pakatuissa pusseissa. Ruoka-apua voi hakea kuka tahansa. Pussit jaetaan talouskohtaisesti. Hakijoita pyydetään ilmoittamaan taloudessa asuvien henkilöiden määrä, mutta muita tietoja ei kerätä. EU-ruoka-apupaketin saa niin usein kuin sellaisen hakee riippumatta siitä, onko paketin saanut jo aikaisemmin samasta tai jostakin toisesta jakopaikasta.