Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Iso Kirja ja Marko Halttunen Keuruulta. Pyhäkoulu

sunnuntai, 31 maaliskuun, 2019 klo.12:00

Marko Halttunen tunnetaan laajemmin Iso Kirja ry:n konferenssikeskuksen johtajana, mutta hän astui syyskuussa 2018 myös Keuruun helluntaiseurakunnan osa-aikaiseksi johtavaksi pastoriksi. Marko tunnetaan innostavista saarnoistaan, dynaamisesta innostaan sekä rumpusooloistaan. Mies on opiskellut Contintental Theological Seminaryssa teologiaa ja tunnustautuu progressiivisen musiikin ystäväksi.

Tilaisuudessa kerätään rahalahja IsoKirja -opiston hyväksi.

IK-opisto (Iso Kirja -opisto) on kristillinen kansanopisto Keuruulla Pohjoisjärven rannalla. IK-opisto tarjoaa opetusta muun muassa Raamattuun sekä seurakunta-, nuoriso- ja lähetystyöhön liittyen.
IK-opistossa voi suorittaa kansanopistotasoisia tutkintoja tai kansainvälisesti yliopistotasoisiksi tutkinnoiksi katsottuja tutkintoja australialaiseen Alphacrucis Collegeen. Iso Kirja on siis yksi AC:n kampuksista.
Kansanopistotoiminnan lisäksi Iso Kirja toimii myös leirintäalueena. Siellä järjestetään lisäksi vuosittain erilaisia suurtapahtumia, joista merkittävimpiä ovat jokavuotiset Juhannuskonferenssi ja Youth Celebration

Tiedot

Päivämäärä:
sunnuntai, 31 maaliskuun, 2019
Aika:
12:00