Seurakuntamme tänään

Sijaitsemme pohjoisessa Keski-Suomessa, noin 100 km 13-tietä Jyväskylästä Kokkolaan. Kotikuntamme Karstula on vireä paikkakunta, jossa on mahdollisuus monenlaisiin musiikki-, liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin. Kirkonkylää ympäröi kolme kaunista järveä ja etunamme on muutoinkin kaunis luonto. Seurakunnan työalueeseen kuuluu Karstulan 12 kyläkuntaa.  Haluamme palvella paikkakuntamme ihmisiä kertomalla heille Jumalan muuttavasta voimasta ja Jumalan tarjoamasta mahdollisuudesta ja toivosta uuteen elämään.

Seurakuntamme on perustettu vuonna 1957 ja se kuuluu Suomen helluntaiherätykseen yhtenä sen 220:stä seurakunnasta. Nykyinen rukoushuone on valmistunut vuonna 1986 ja se pitää sisällään varsinaisen kokoussalin, ruokasalin, keittiön, kerhotilat, toimiston, kirjamyyntipisteen sekä asuinhuoneiston. Seurakuntamme historia on varsin mielenkiintoista luettavaa.

Syksyllä 2011 seurakuntaamme kuului noin 65 jäsentä. Olemme Jeesukseen uskovia, uskoontulomme jälkeen kastattaneet itsemme ja tahdomme elää Raamatun opetuksessa. Kaikki seurakunnan kautta tapahtuva toiminta tapahtuu vapaaehtoisvoimin. Koemme tärkeänä halun oppia palvelemaan ja olemme iloisia, että seurakunnassa siihen tarjoutuu myös käytännön mahdollisuus. Seurakuntamme hengellistä toimintaa johtaa nelihenkinen vanhimmisto ja taloutta Karstulan helluntaiseurakuntayhdistyksen kanssa hoitaa kahdeksanhenkinen hallitus . Lähetystyötä teemme kannattamalla säännöllisesti ”YHDELLE VÄHIMMISTÄ” -työn kautta Veikko Hekkalaa Ukrainan Karpaateilla ja Valko-Venäjällä. Hekkalat pitävät seurakuntaamme yhteyttä Uutiskirjein.

Osaltamme tahdomme toimia myös seutukuntamme ja kotipitäjämme parhaaksi, evankeliumia sanoin ja teoin julistaen. Haluamme kulkea lähimmäisemme rinnalla eri ikä- ja elämänvaiheissa. Niinpä toiminnan tarjoamisessa huomioimme paikkakunnan ihmisiä ”vauvasta vaariin” – ajatuksella.

Toivotammekin Sinut lämpimästi tervetulleeksi tilaisuuksiimme, joista näiden sivujen lisäksi ilmoittelemme enimmäkseen paikallislehdessä, Viispiikkisessä.