Seurakunta

Seurakuntamme tänään

Kotikuntamme Karstula sijaitsee pohjoisessa Keski-Suomessa, noin 100 km 13-tietä Jyväskylästä Kokkolaan. Karstula on vireä paikkakunta, jossa on mahdollisuuksia monenlaisiin musiikki-, liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin. Kirkonkylää ympäröi kolme kaunista järveä ja etunamme on muutoinkin kaunis luonto.
Seurakunnan työalueeseen kuuluvat Karstulan 12 kyläkuntaa. Haluamme palvella paikkakuntamme ihmisiä kertomalla heille Jumalan muuttavasta voimasta ja Jumalan tarjoamasta mahdollisuudesta ja toivosta uuteen elämään.

Seurakuntamme on perustettu vuonna 1957 ja se kuuluu Suomen helluntaiherätykseen yhtenä sen noin 220:stä seurakunnasta. Nykyinen rukoushuone on valmistunut vuonna 1986 käsittäen kokous- ja ruokasalin, keittiön, kerhotilat, toimiston, kirjamyyntipisteen sekä asuinhuoneiston. Seurakuntamme historia on varsin mielenkiintoista luettavaa. Lue lisää...

Olemme Jeesukseen uskovia, jotka olemme uskoontulomme jälkeen kastattaneet itsemme ja tahdomme elää Raamatun opetuksessa. Seurakuntalaiset ovat ahkeria opiskelemaan ja hyödyntämään Keuruulla sijaitsevan kristillisen koulutuskeskuksen, IsoKirja -opiston koulutus- ja kurssipalveluita, www.isokirja.fi ja www.ikopisto.fi

Kaikki seurakunnan kautta tapahtuva toiminta tapahtuu vapaaehtoisvoimin. Koemme tärkeänä saada palvella ja olemme iloisia, että seurakunnassamme siihen tarjoutuu myös käytännön mahdollisuus. Seurakuntamme hengellistä toimintaa johtaa vanhimmisto ja taloutta Karstulan helluntaiseurakuntayhdistys ry:n kanssa hoitaa hallitus.

Tahdomme toimia myös seutukuntamme ja kotipitäjämme parhaaksi, evankeliumia sanoin ja teoin julistaen. Haluamme kulkea lähimmäisemme rinnalla eri ikä- ja elämänvaiheissa. Niinpä toiminnan tarjoamisessa huomioimme paikkakunnan ihmisiä ”vauvasta vaariin” – ajatuksella.

Tulevat tilaisuudet löydät nettisivujen kalenterista ja paikallislehti Viispiikkisestä.