Puheet&Radio

Puheet

Seurakunnassa pidettäviä Raamatun opetuspuheita (ns. Raamattutunteja) sekä seurakunnan tilaisuuksissa vierailevien puheita säilytetään asianosaisen luvalla netissä vuoden verran. Kaikkia puheita ei siis äänitetä.
Jos haluat säilyttää tietyn puhujan puheen, ole hyvä ja tallenna se omalle koneellesi. Puheet löytyvät omista kuukausikansioistaan.

Radio

Teemme radio-ohjelmia JÄRVIRADION taajuuksille. Karstulan kuuluvuusalueena on Pylkönmäki 90.5 MHz. Ohjelmat koostuvat pääosin musiikista ja haastatteluista, joissa kerrotaan, miten raamatullinen usko on syntynyt eri ihmisten elämässä sekä miten usko on vaikuttanut arjen valintoihin ja päätöksiin sekä yleensä elämiseen.


Maanantaina 12.11.18 klo 18.00 - 20.00

kuuluu Järviradion ”HENGELLINEN ILTA” -puhelinkontaktiohjelma, jossa Karstulan, Kyyjärven ja Vimpelin helluntaiseurakunnan edustajat keskustelevat lyhyen alustuksen jälkeen valitsemastaan aiheesta.
Ohjelman aikana kuuntelijoilla on mahdollisuus soittaa ohjelmaan ja kertoa aiheen herättämiä ajatuksia ja mielipiteitä.
Ohjelman aikana on mahdollisuus myös soittaa rukous- ja sielunhoitopuhelimeen.


Tiistaina xx.x.18 klo 18 - 18.30

kuuluu Järviradion ”HYVÄN SANOMAN HETKI”, jossa eri henkilöt kertovat musiikin lomassa omasta elämästään ja Jumalan kohtaamisesta.


Perjantaina 12.10.18 klo 7.05

kuuluu Järviradiossa noin 15 minuutin mittainen ”AAMUHARTAUS”.


Sunnuntaina 1.7.18 klo 10.00

kuuluu Järviradiossa seurakuntamme “JUMALANPALVELUS”, jossa vieraana mm. Veikko Hekkala sekä Yurii Yuzepchuk Valko-Venäjältä