Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

tammikuu 2020

Sana avautuu, Erno Manni Hyvinkäältä. Pyhäkoulu

sunnuntai, tammikuu 26 klo.12:00

Erno Manni on Senior Pastor Helsingin Siion seurakunnasta. Ernon puheen Hyvinkään helluntaiseurakunnassa 30.7.2017 voi kunnella osoitteesta Hyvinkään helluntaiseurakunta/Videot/Erno Manni Tilaisuuden jälkeen ruoka- ja kahvitarjoilu.

Lue lisää »

Elintarvikejako

maanantai, tammikuu 27 klo.11:00
Lue lisää »

Marttyyrien Ääni ry sekä “Kidutettu Kristuksen tähden”-elokuva (K-16)

tiistai, tammikuu 28 klo.17:30

"Kidutettu Kristuksen tähden" -elokuva (K-16) kertoo romanialaisen papin, Richard Wurmbrandin elämästä. Elokuvaillassa ovat mukana "Marttyyrien Äänen" toiminnanjohtaja  Hannu Lahtinen sekä kenttätyöntekijä Petri Nuotio. Klo 17:30 alkaen kahvitarjoilu. Tilaisuudessa kerätään vapaaehtoinen RAHALAHJA "Marttyyrien Ääni" -työn tukemiseksi. Marttyyrien Ääni ry (ent. Stefanus-Lähetys ry) on vuonna 1973 perustettu tunnustuskuntiin sitoutumaton yhdistys. Tarkoituksena on palvella eri tavoin vainottuja kristittyjä maailman-laajuisesti. Yhdistys toimii yhteistyössä muiden…

Lue lisää »

Vanhimmiston kokous

keskiviikko, tammikuu 29 klo.18:00

Vanhimmisto kokoontuu yleensä kerran kuukaudessa, ehtoolliskokousta edeltävästi. Vanhimmiston tehtävä on seurakunnan hengellisen  elämän hoitaminen sekä seurakuntatyön käytännöllisen toiminnan ohjaaminen. He toimivat paimenina, sananjulistajina sekä opettajina. Lisäksi sielunhoito- yms. kysymyksissä vanhimmat ovat seurakuntalaisten käytettävissä.  Johtaessaan seurakuntaa vanhimmat toimivat tiiminä, joka luottaa Pyhän Hengen ohjaukseen ja apuun. Raamattu, Jumalan Sana on se perustus, joka ohjaa päätöksentekoa. Vanhimmiston kokouksissa keskustellaan…

Lue lisää »

Palloiluilta Kansanopiston Liikuntasalissa

keskiviikko, tammikuu 29 klo.18:00 - 19:00
Lue lisää »

helmikuu 2020

Ehtoollisjuhla, Ensio Manni

sunnuntai, helmikuu 2 klo.12:00
Lue lisää »

Lähetyskahvit ja rukousilta, mukana Jaakko Kalkku Suolahdesta

tiistai, helmikuu 4 klo.17:30

Tervetuloa “Lähetyskahveille”. Aloitetaankin kahvipöydän antimia nauttien het klo 17:30. Lähetyskahveilla keskustellaan, vaihdetaan kuulumisia sekä kokoonnutaan yhteen myös rukoilemaan lähetystyön ja -työntekijöiden puolesta sekä huomioimaan erityisesti lähetystyön tarpeet. Lähetyskahveilla annettu rahalahja  kohdennetaan lähetystyöhön.

Lue lisää »

Palloiluilta Kansanopiston Liikuntasalissa

keskiviikko, helmikuu 5 klo.18:00 - 19:00
Lue lisää »

Sana avautuu, Tomi Kuosmanen Jyväskylästä

sunnuntai, helmikuu 9 klo.12:00

Kuosmanen on koulutukseltaan teologian maisteri, työssä hän on maahanmuuttovirastossa (Migri) ylitarkastajana. Luottamustehtävät: Jyväskylän kaupungin hallitus ja valtuusto, Keski-Suomen maakuntavaltuusto ja Suomen Helluntaikirkon hallituksen varajäsen.

Lue lisää »

Sanan ja rukouksen ilta

tiistai, helmikuu 11 klo.18:00
Lue lisää »

Palloiluilta Kansanopiston Liikuntasalissa

keskiviikko, helmikuu 12 klo.18:00 - 19:00
Lue lisää »

Kotikokous Pirkko&Ari Hokkasella, Kuusitie 5

perjantai, helmikuu 14 klo.18:00

  Jokainen on ystävällisesti tervetullut...!  

Lue lisää »

Musiikkijuhla “Ystävänpäivän” -merkeissä, kuoro ja Pihlaiset

sunnuntai, helmikuu 16 klo.16:00
Lue lisää »

Sanan ja rukouksen ilta, Päivi Heinonen

tiistai, helmikuu 18 klo.18:00

2.Tim.3:14-15 "Pysy sinä siinä, minkä olet oppinut ja mistä olet varma, koska tiedät, keiltä olet sen oppinut. Olet myös jo lapsuudestasi asti tuntenut pyhät Kirjoitukset, jotka voivat tehdä sinut viisaaksi, niin että pelastut uskon kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa." Päivi tuo samalla terveiset IsoKirjan -opinnoiltansa.  

Lue lisää »

Palloiluilta Kansanopiston Liikuntasalissa

keskiviikko, helmikuu 19 klo.18:00 - 19:00
Lue lisää »

Naistenpäivä, Maria Hietanen Soinista

lauantai, helmikuu 22 klo.11:00

Lauantaipäiväksi on suunniteltu klo 11 alkaen kolme luentosessiota, joissa puhujana on sielunhoitoterapeutti Maria Hietanen. Ohjelma tarkentuu vielä... Tarjoilun vuoksi toivomme ma 17. 2. mennessä ennakkoilmoittautumiset + erityisruokavaliot Reginalle 040 7076297.   Edeltävästi kannattaa tutustua allaoleviin nettisivuihin: https://www.soininhelluntaiseurakunta.fi/images/puheita/2019/Pyha_Henki_Maria_Hietanen_Uskon_lahja_Esa_Hietanen_9.6.2019.mp3 https://webforwomen.fi/videot/ https://www.ristinvoitto.fi/ristin_voitto/uutiset/web_for_women_varustaa_naisia/?numero=27/2019  

Lue lisää »

Palloiluilta Kansanopiston Liikuntasalissa

keskiviikko, helmikuu 26 klo.18:00 - 19:00
Lue lisää »

Kesän telttajuhlien suunnittelupalaveri Vapaasrk:ssa

torstai, helmikuu 27 klo.16:30
Lue lisää »

Seurakuntien yhteinen “Sanan ja rukouksen -ilta” Vapaasrk:ssa

torstai, helmikuu 27 klo.18:00

Tervetuloa rukoilemaan... Jeesus sanoi Matteuksen evankeliumin 18:ssa luvussa, jakeissa 19 ja 20: "Vielä minä sanon teille: jos kaksi teistä maan päällä sopii keskenään mistä asiasta tahansa, että he sitä anovat, he saavat sen minun Isältäni, joka on taivaissa. Sillä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään."

Lue lisää »

maaliskuu 2020

Karstulan helluntaiseurakuntayhdistys ry:n vuosikokous

sunnuntai, maaliskuu 22 klo.12:00

Käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat.  Helluntaiseurakuntayhdistys ry:n hallitus kutsuu jäsenet lämpimästi tervetulleiksi! 

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat